Mandate de arestare după GROAZNICUL accident de la Darabani

0
2123

accident darabani, foto darabaneni

Procurorii au solicitat emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru cei doi indivizi din Darabani care au provocat groaznicul accident rutier de sâmbătă, soldat cu decesul unei tinere de 21 de ani şi rănirea altor patru persoane. Magistraţii Judecătoriei Darabani au admis cererea procurorilor şi i-au trimis după gratii pe cei doi indivizi.

Potrivit Dărăbăneni.ro, Florin S. şi Emil B. au fost reţinuţi de poliţişti luni, la orele 16:00, după ce au provocat accidentul oribil din seara zilei de Înviere soldat cu 5 victime, în urma căruia tânăra de numai 21 de ani, Anda Dănăilă, a decedat. Între timp, anchetatorii au primit şi rezultatele probelor biologice recoltate de la cei doi şoferi, Florin S. fiind identificat cu 1,50 g/l, iar Emil B. cu 1,10 g/l alcool pur în sânge.

„Cei doi conducători auto sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi întreceri neautorizate pe drumurile publice” ne-a comunicat comisar şef Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani. Decizia magistraţilor a fost contestată de autorii tragediei, Tribunalul Botoşani urmând să judece recursul în termen de cinci zile. Fratele Andei, Ş. Dănăilă, este în prezent spitalizat la Iaşi, iar un bătrân din căruţa spulberată, G. Cliveţ, este internat la Spitalul Judeţean din Botoşani. Anda Dănăilă va fi condusă pe ultimul drum miercuri, la prânz.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI