-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Mama criminală a ajuns în fața judecătorilor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatei L.M., în vârstă de 20 de ani, din com. Ştiubieni, jud. Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie sub forma omorului”.

S-a reţinut că, în noaptea de 08/09.08.2019, a născut fără asistenţă medicală, la termen, un copil de sex feminin viu, pe care, imediat după naştere, l-a lovit de mai multe ori cu un obiect contondent tăietor-despicător şi l-a aruncat în fosa de sub WC-ul din curtea locuinţei concubinului său, din com. Vlăsineşti, jud. Botoşani, copilul decedând prin asfixie cu materii fecale.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA