Mâine începe Lupta pentru Codrii de Aramă. Peste 280 de luptători vor lua cu asalt Agaftonul

0
530

Airsoft botosani 19 iunie 2015 (colaj)

În perioada 17-19 iunie 2016,  Clubul Sportiv Airsoft “Bad Brothers” Botoșani, încolaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani vor organiza cea de-a VI-a ediție a evenimentului international de airsoft “Lupta pentru Codrii de Aramă” – MERCENARII.

Airsoft-ul este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice din plastic, utilizând echipamente si reguli specifice.

Airsoft-ul este un sport care se bazeaza pe onoare si respect între jucatori, desfăşurarea în bune condiţii a jocului tinand integral de corectitudinea participantilor in a recunoaşte orice lovitură primită.

În acest an vor participa aproximativ 280 de jucători de airsoft reprezentand cluburi si echipe din țară și străinatate: R. Moldova, Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Bucuresti, Calarasi, Hunedoara, Alba, Bistrita-Nasaud, Maramures, Mures, Cluj, Sibiu, Prahova si Buzau. Astfel, Botoșaniul pastreaza in continuare unloc important in tara privind organizarea si dezvoltarea evenimentelor sportive de airsoft.

Pe lângă jocul în sine, participanții se vor bucura de frumusețea locurilor și ospitalitatea oamenilor din zonă promovând județul Botoșani și atracțiile sale turistice.

Echipa de organizare continua povestea “Codrilor de Aramă”,pregătind un scenariu complex, antrenant, cu logistic adecvată (vehicule offroad adaptate jocului de airsoft, atv-uri, baze militare, corturi militare, asistență medicală, mâncare și apă asigurata pe toata perioada jocului).

Formalitatile de inscriere si verificare ale jucatorilor vor avea loc in data de 17 iunie, incepand cu ora 12.00, urmand ca la ora 19.00 sa deschidem official evenimentul, cu o defilare a echipelor de airsoft ce se vor afla in competitia sportiva. Locul de desfasurareva fi terenul de fotbal din cadrul taberei scolare din Agafton, organizatorii invitand, pe acest cale, persoanele interesate de acest gen sportive sa asiste la spectacol.

Va multumim pentru sprijinul acordat in mediatizarea evenimentului si va invitam alaturi de noi vineri 17 iunie incepand cu ora 18.00 in centrul de Agrement din Agafton.