-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

Mai mulți jucători de bază la final de contract. „Nu știu ce voi face din vară”

Mai mulți jucători de bază din lotul FC Botoșani vor deveni liberi de contract la finalul acestui sezon. Conducătorii clubului FC Botoșani încă nu au început negocierile pentru prelungirea contractelor, o decizie urmând a fi luată după meciul cu Chiajna.
Printre jucătorii aflați la final de contract se numără fundașul dreapta Bogdan Ungurușan, fundașul central Florin Plămadă, fundașul stânga Nicolae Mușat, mijlocașul Răzvan Tincu și atacanții Bojan Golubovic și Mihai Roman. Singurul cu care s-a discutat prelungirea contractului este Mihai Roman iar acesta va rămâne la Botoșani. Cu ceilalți jucători încă nu s-a negociat.

„Mai am contract până la finalul lunii iunie. Nu știu ce voi face, nu am niciun plan. Cu conducerea nu am discutat absolut nimic. Eu sper să-mi duc contractul cu fruntea sus. Încă nu am nimic clar din nicio parte”, a spus fundașul stânga Nicolae Mușat.

„Nu știu ce voi face din vară. Aștept să se termine ultima etapă. Probabil voi avea o discuție cu cei din conducerea clubului, să văd ce își doresc și dânșii. Nu pot spune mai multe. Nu am avut nicio discuție. Probabil așteaptă să se termine ultima etapă și vor veni să discute cu unii jucători. FC Botoșani rămâne în continuare prima opțiune pentru mine, să vedem ce își doresc, ce gânduri au. Nu depinde doar de mine. Vom discuta, dacă ajungem la un numitor comun, voi rămâne. Dacă nu, ne strângem mâna și rămânem prieteni”, a afirmat mijlocașul Răzvan Tincu.

Antrenorul Costel Enache a evitat să vorbească despre jucătorii pe care îi va menține în lot pentru sezonul următor, spunând: „E o chestie pe care trebuie să o discutați cu conducerea clubului. Nu eu fac angajamentele. Lucrurile se mișcă, nu vă gândiți că se termină campionatul și cineva din club își amintește că începe celălalt campionat. Sunt deja câteva obiective puse în practică, sunt și lucruri doar la stadiul de discuții”.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani, a precizat că în zilele următoare va avea discuții cu antrenorul Costel Enache și jucătorii aflați la final de contract.

„Așteptăm să treacă meciul cu Chiajna și ne vom întâlni pentru a stabili ce vom face din vară. Deocamdată nu renunțăm la nimeni. Trebuie să vedem ce putem aduce și în funcție de transferurile pe care le putem face, vom stabili lotul pentru sezonul următor”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA