33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Mai mulţi bani pentru drumuri. DJDP va avea un buget dublu

drum Vorniceni

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani va avea în acest an un buget dublu comparativ cu anul trecut iar asta înseamnă mai multe lucrări de întreţinere şi reparaţii. Tot în acest an, se realizează şi un recensământ auto în urma căruia se va face o prioritizare a drumurilor judeţene.

„Faţă de anul trecut, în 2015 bugetul Direcţiei Judeţene de Drumuri este mult mai bun. Nu este cât am cerut noi dar e mai bun decât anul trecut. Aproape s-a dublat faţă de anul trecut. Vom lucra pe partea de întreţinere drumuri. Începând de la covoare asfaltice, tratamente, plombe, reciclări la cald şi la rece. Ar trebuie să intervenim pe toate drumurile. Vom face o prioritizare în funcţie de banii pe care îi vom avea şi în funcţie de trafic. În acest an se va face recensământul auto. În funcţie de acest recensământ, vom face o prioritizare a drumurilor pe următorii cinci ani. Recensământul se va finaliza la jumătatea acestui an”, a spus Sorin Clim, directorul DJDP Botoşani .

Tot în acest an, DJDP botoşani va organiza o licitaţie pentru desemnarea firmei care va executa lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene pe timp de vară.

„Noi vrem să organizăm o licitaţie şi să facem un contract pe doi ani de zile pentru întreţinerea de vară a drumurilor. Să fie o firmă care să se ocupe de întreţinerea tuturor drumurilor judeţene pe perioada verii”, a adăugat Sorin Clim.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA