-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Mai multe drumuri comunale vor deveni drumuri judeţene

 

News Şefii Consiliului Judeţean solicită primarilor să se implice pentru a transforma drumurile comunale în drumuri judeţene astfel încât să vină mai mulţi bani de la bugetul statului.

Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean susţine că un director din Ministerul Finanţelor i-a recomandat ca drumurile săteşti să fie transformate în drumuri comunale iar cele comunale să devină drumuri judeţene. Astfel, de la bugetul statului vor veni mult mai mulţi bani pentru infrastructura rutieră.

„Un vechi director din Ministerul Finanţelor mi-a spus: nu mai credeţi în poveşti politice. Formula este clară şi se aplică formula. Dacă vreţi mai mulţi bani, schimbaţi din drumuri săteşti în drumuri comunale, aveţi o dimensiune mai mare şi primiţi mai mulţi bani. Primarii să nu ţipe degeaba. Mi-a spus: nimeni nu face puşcărie pentru că pliticul vine şi pleacă. Le-am trimis adrese primarilor, să transforme din drumuri săteşti în drumuri comunale sau din drumuri comunale în drumuri judeţene. Apoi, trebuie să avem venituri mai mari la nivel de judeţ. Să gândim cum putem avea venituri mai mari”, a spus Florin Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA