23.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Macaleţi a promis drumuri bune şi ne oferă gropi. Un drum judeţean este impracticabil iar oamenii au ajuns la disperare GALERIE FOTO

drum judetean dorohoi mileanca (0)

În toată campania electorală din 2016 şi după ce a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi a afirmat că prioritatea numărul unu o reprezintă drumurile judeţene, că vor fi alocate sume mult mai mari şi că se va circula în condiţii normale.

A trecut mai bine de un an de când Macaleţi este „împăratul” judeţului Botoşani şi nu a făcut nimic din ce a promis. Cu câteva excepţii, drumurile judeţene sunt într-o stare jalnică iar unele ar trebui închise de Poliţia Rutieră deoarece reprezintă un pericol pentru participanţii la trafic. În loc să aloce mai mulţi bani pentru drumurile judeţene, Macaleţi a alocat mai puţini dar în schimb a majorat lefurile angajaţilor Consiliului Judeţean care abia mai încap prin birouri.

Un exemplu de drum aflat într-o stare jalnică este DJ293 Dorohoi – George Enescu – Havârna – Mileanca. Oamenii care sunt obligaţi să circule pe acest drum au ajuns la disperare. Aproape zilnic postează mesaje şi fotografii dar preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani nu este impresionat în niciun fel. El ştie că mai are de stat încă vreo trei ani la conducerea acestei instituţii iar ulterior, cu voia partidului, poate mai prinde patru ani la odihnă în Parlamentul României. Cât despre drumurile bune… a fost doar o promisiune ca să ajungă preşedinte al Consiliului Judeţean, cu 13.000 lei leafă lunar, după noua lege a salarizării.

Sursa foto: facebook

drum judetean dorohoi mileanca (1) drum judetean dorohoi mileanca (11) drum judetean dorohoi mileanca (10) drum judetean dorohoi mileanca (9) drum judetean dorohoi mileanca (8) drum judetean dorohoi mileanca (7) drum judetean dorohoi mileanca (6) drum judetean dorohoi mileanca (5) drum judetean dorohoi mileanca (4) drum judetean dorohoi mileanca (3) drum judetean dorohoi mileanca (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA