16.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Luptă în trei pentru un loc de Europa Legue. CSMS Iaşi şi Viitorul vor locul Botoşaniului. Grozavu: „Suntem la mâna noastră”

fcbotosani - csms iasi5

FC Botoşani are nevoie de cel puţin o victorie în ultimele trei etape pentru a juca în preliminariile Europa League. Echipa pregătită de Leo Grozavu are trei puncte avans în faţa formaţiilor Viitorul şi CSMS Iaşi şi mai are de jucat două partide pe teren propriu cu Pandurii şi Viitorul şi unul în deplasare cu Steaua.

La fel ca finanţatorul Valeriu Iftime, Leo Grozavu o consideră pe CSMS Iaşi principala contracandidată la locul de Europa League.

„Ambele sunt periculoase. Iaşi a arătat o formă deosebită în acest retur de campionat. Punctul pe care l-am obţinut pe teren propriu contra lor, i-a stopat puţin din ascensiune. Ar fi fost extraordinar să câştigăm şi probabil că nu mai aveam acum emoţii. Şi ei au un program dificil. Şi Viitorul are un program dificil. Şi noi avem un program dificil. Jocurile se joacă pe teren. Noi suntem într-o poziţie care ne poate crea un oarecare avantaj. Deocamdată suntem la mâna noastră. Nu ar trebui să ne uităm în spate, depindem doar de noi. Trebuie să ne uităm doar la jocul nostru”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA