10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Luna aceasta se finalizează încă o sală de sport în județul Botoșani / VIDEO

O nouă sală de sport se va finaliza luna aceasta în județul Botoșani. Este vorba de o sală de sport cu o capacitate de 180 de locuri, construită în comuna Stăuceni.

Lucrările au demarat în primăvara acestui an iar peste două-trei săptămâni vor fi finalizate. Potrivit primarului Cozmin Epuraș, noua sală de sport va îndeplini toate cerințele privind siguranța la incendiu. Va avea bazine cu rezervă de apă, un grup de pompare și sistem de hidranți.

“Este o sală de sport cu 180 de locuri, finanțată de Compania Națională de Investiții. Este un proiect dus la bun sfârșit de o firmă botoșăneană. Sunt doi antreprenori tineri care au dat o lecție multor antreprenori din județul nostru. Această sală a fost începută la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie. Este realizată în procent de peste 90%, suntem la faza de finisare. Rămâne de amenajat exteriorul. Noi trebuie să amenajăm parcarea, căile de acces și gardul”, a precizat Cozmin Epuraș.

Anul trecut, în localitatea Stăuceni s-a realizat un teren de fotbal sintetic. A fost un proiect realizată de Primăria Stăuceni, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și FC Botoșani. Între timp, autoritățile locale au pregătit un nou proiect care va fi realizat lângă terenul sintetic.

“Suntem în faza de documentație. În România durează mai mult documentația decât lucrările. Acolo avem un teren pășune și trebuie să obținem niște avize pentru a putea construi. Suntem pe lista sinteză la CNI și se așteaptă această documentație. Va fi un teren cu gazon natural, un teren de minifotbal și un teren multifunctional, vestiare, o sală de conferințe și o sală de pregătire fizică”, a adăugat primarul comunei Stăuceni.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA