4.5 C
Botoșani
joi, 8 decembrie 2022

Lucrările la cele două viaducte de la Stăuceni se apropie de finalizare FOTO

Lucrările de modernizare a drumului național Botoșani – Ștefănești sunt în grafic iar până la finalul acestui an ar putea fi finalizate primele două viaducte, de la intrarea și ieșirea din Stăuceni.

“Pe viaductul 1, cel de la intrarea în Stăuceni dinspre municipiul Botoșani, mai este o singură deschidere între pilonii de susținere pe care trebuie montate grinzile. Pe viaductul 2, cel dintre Stăuceni și Victoria, mai sunt două astfel de deschideri. Pe ambele viaducte, constructorul continuă execuția dalelor de suprabetonare, precum și lucrările de hidroizolație. Dacă vremea va fi favorabilă în perioada următoare, există premise ca ambele viaducte să fie finalizate în acest an.

În paralel, se lucrează intens la podurile din Stăuceni, Drislea și Trușești, precum și la amenajarea rigolelor betonate pe tronsoanele Victoria-Silișcani și Șoldănești-Drislea, respectiv a rigolelor carosabile în Trușești. Se așterne asfalt pe tronsonul Durnești-Cucuteni, iar între Cucuteni și Ștefănești se lucrează la execuția sistemului rutier nou. Tot la noul sistem rutier, ca și la execuția terasamentelor drumului se lucrează și pe tronsonul cuprins între Trușești și viaductul 3, de la Drislea”, a precizat senatorul Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA