10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Lucrări pe drumul Trușești – Albești. Cristian Achiței: “Sper ca în perioada următoare întreaga lungime a lotului 2 să fie acoperită cu cel puțin un strat de asfalt”

După mulți ani de așteptare, drumul județean Trușești – Albești este în sfârșit modernizat. Acest tronson face parte din drumul strategic al județului Botoșani și va fi asfaltat până la sfârșitul anului.

Senatorul Cristian Achiței a verificat stadiul lucrărilor care se execută pe drumul strategic și spune că ritmul de lucru este bun, că s-a intervenit la poduri și că urmează să se toarne primul strat de asfalt în comuna Albești.

“În condițiile în care loturile 1 și 3 din Drumul Strategic sunt finalizate, am parcurs în aceste zile tronsoanele de drum județean care fac parte din lotul 2 pentru a vedea la fața locului progresele înregistrate.

Față de situația din urmă cu aproximativ o lună, turnarea primului strat de asfalt, atât de așteptată de utilizatorii drumului, s-a realizat și pe toată raza localității Trușești, dar și între Jijia și intrarea în Albești, lucrările continuând în aceste zile spre Mășcăteni.

În paralel, se lucrează la poduri și la pregătirea stratului de balast stabilizat, în vederea asfaltării segmentului cuprins între Albești și Trușești.

Sper ca, păstrând acest ritm, în perioada următoare întreaga lungime a lotului 2 să fie acoperită cu cel puțin un strat de asfalt”, a precizat Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA