-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Lucrări amânate pe bulevardul Mihai Eminescu

Vremea le-a stricat planurile celor din Primăria Botoșani. Au anunțat că închid un tronson al bulevardului dar nu au mai făcut-o deoarece lucrările programate nu puteau fi executate.

În urmă cu câteva zile, reprezentanții primăriei anunțau că astăzi dimineață vor închide un tronson din bulevardul Mihai Eminescu pentru a realiza marcajele rutiere. Lucrările nu au mai demarat iar viceprimarul Marian Murariu susține că vor fi efectuate când vreme o va permite.

„Pe bulevardul Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între strada Marchian și strada Octav Onicescu, as fi trebuit să înceapă lucrările de marcaje longitudinale și transversale, lucrări efectuate de o firmă specializată pe marcaje tip termoplast. Dimineață am fost anunțat de către colegii de la Direcția Edilitare că din cauza gradului de umiditate crescut, aceste marcaje nu au aderență și nu fac priză pe asfaltul umed. A fost nevoie să amânăm lucrările până când vremea ne va permite acest lucru. Sunt niște lucrări mult mai calitative decât clasica marcare cu vopsea. Aceste marcaje de tip termoplast sunt garantate de către constructor minim doi ani dar din experiența noastră ele rezistă trei-patru ani”, a spus Marian Murariu care a mai precizat că în acest an se vor realiza marcaje tip termoplast și pe bulevardul George Enescu, tronsonul dintre strada Primăverii și bulevardul Mihai Eminescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA