10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Luceafărul Mihai Eminescu este noua campioană a judeţului

lucafarulmihaieminescu

Luceafărul Mihai Eminescu a câştigat la masa verde meciul cu Trans Dor Tudora şi este matematic noua campioană a judeţului Botoşani. Meciul de astăzi se anunţa un derby pentru titlu dar oaspeţii nu s-au mai prezentat la joc.

Înaintea acestei etape, Luceafărul Mihai Eminescu era pe primul loc cu trei puncte mai mult decât Trans Dor Tudora, echipă aflată pe locul doi. În cazul în care s-ar fi impus, Trans Dor Tudora ar fi egalat la puncte pe Luceafărul dar şansele de a câştiga campionatul erau mici. În ultima etapă, Trans Dor Tudora va sta iar Luceafărul va întâlni pe Flacăra Flămânzi, un adversar mai mult decât accesibil. În aceste condiţii, cei de la Tudora au renunţat să mai facă deplasarea la Bucecea pentru meciul cu Luceafărul Mihai Eminescu.

„Noi ne-am pregătit pentru acest meci, am chemat jandarmii, o firmă de pază, medic. Vroiam ca totul să fie în regulă la un meci între primele două clasate. În plus, ne dorea să jucăm deoarece era ultimul adversar mai puternic înainte de baraj. Cu 20 de minute înaintea meciului, primarul de la Tudora a vorbit cu preşedintele AJF-ului şi a spus că au probleme cu maşina şi că întârzie. Domnul Calistru i-a spus primarului că trimite el un microbuz pentru a aduce echipa şi că amână startul meciului cu o oră. Primarul a spus că rezolvă el problema după care nu a mai răspuns la telefon. Ei erau convinşi că nu mai au nicio şansă să câştige campionatul şi nu au vrut să mai cheltuiască banii”, a spus Petru Filip, preşedintele CS Luceafărul Mihai Eminescu.  

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA