-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Luceafărul – Inter Dorohoi 3-0 GALERIE FOTO

Luceafarul - Inter Dorohoi (7)

Luceafărul Mihai Eminescu şi Inter Dorohoi s-au întâlnit astăzi în derbyul etapei a IX-a a Ligii a IV-a la fotbal.  Înaintea acestei etape, Luceafărul era pe locul trei în clasament cu 13 puncte iar Inter Dorohoi era pe primul loc cu 17 puncte şi un meci mai mult jucat.

Oaspeţii au început bine jocul dar gazdele au fost cele care au deschis scorul. Mihai Andrieş, fostul atacant al FC Botoşani, a marcat în minutul 18. Un minut mai târziu, oaspeţii puteau egala dar portarul Luceafărului a avut o intervenţie de excepţie. În minutul 25, Luceafărul a făcut 2-0 prin Chiriţă care a marcat din interiorul careului. Oaspeţii au ieşit la joc şi până la pauză au mai avut două ocazii de a marca dar după 45 de minute scorul era 2-0.

În partea secundă, Luceafărul a controlat jocul şi în minutul 57 Ionescu a marcat pentru 3-0 la gafă defensivei dorohoiene. Oaspeţii au încercat să revină în joc dar evoluţia lor a fost mai slabă decât în prima repriză. Finalul partidei a aparţinut gazdelor care au mai avut o mare ocazie de gol în minutul 86.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 iar Luceafărul a reuşit a cincea victorie în timp ce Inter Dorohoi a bifat prima înfrângere din acest sezon.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA