16.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

LPS şi Scoala “TiberiuCrudu” Tudora vor juca finala fazei judeţene a ONSŞ la fotbal

fotbal copii

Salile de sport ale Liceului cu Program Sportiv si Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” au gazduit sambata, 4 aprilie, faza judeteana la fotbal baieti, competitie destinata elevilor din clasele primare, din mediul urban si rural.

Pentru mediul urban, turneul competitional  a fost castigat de elevii de la L.P.S, pregatiti de profesorul Frumuz Cristian, pelocul II s-a clasat echipa Scolii Nr.7, pregatita de profesorul Robu Adrian, iar locul III a fost obtinut de echipa Scolii „SpiruHaret” Dorohoi, antrenata de professor Agavriloie Lucian.

Pentrumediul rural, locul I a fost obtinut de echipa reprezentativa a Scolii “TiberiuCrudu” Tudora, coordonata de professor Vatavu Costica, pelocul II s-a clasat Liceul “Al.Vlahuta” Sendriceni, professor Cohal Mitrita, iar locul III a fost obtinut de Scoala “Florica Murariu” Mitoc, professor Postiniuc Marius.

În perioada următoare se va programa un meci de baraj, intre L.P.S si Scoala “T.Crudu” Tudora, iar castigatoarea va participa la turneul zonal ce se va desfasura la Suceava, in perioada 08-10 mai.

De mentionat, ca la turneul zonal, fotbal fete primar si fotbal baieti gimnaziu, vor participa Scoala Nr.11 si Scoala ”Elena Rares”. Prin urmare, fetele antrenate de profesorul Socianu Carmen vor efectua deplasarea la Suceava, in perioada 15-17 mai, iar baietii pregatiti de professor Oberofer Tiberiu, vor juca la Neamt, in perioada 24-26 aprilie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA