9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

Lotul FC Botoșani se reunește pe 6 ianuarie. PROGRAMUL de pregătire

Jucătorii echipei FC Botoșani vor avea o vacanță scurtă. Pe 6 ianuarie ei vor trebui să fie prezenți la stadionul Municipal iar pe 10 ianuarie vor pleca în cantonament.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a programat reunirea lotului pe data de 6 ianuarie. Nu va fi o perioadă de acomodare la efort ci se va face vizita medicală după care se va pleca în cantonament.

„Reunirea va fi pe data de 6 ianuarie. Pe 7 și 8 este vizita medicală. Pe 9 ianuarie plecăm la București iar pe 10 ianuarie în Antalya. Va fi un cantonament de 12 zile cu cinci jocuri amicale”, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul botoșănean vrea ca pe data de 6 ianuarie să aibă tot lotul cu care va aborda a doua parte a sezonului. Vestea bună este că mijlocașul Jonathan Rodriguez și fundașul stânga Soiledis au semnat deja prelungirea contractelor.

„Nu accept să îmi vină jucători pe 1 februarie și pe 2 să-i vedem în teren. În niciun caz. Dacă vor veni, vor veni pe data de 6 ianuarie la reunire”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Campionatul se va relua pe data de 1 februarie. În primul meci oficial din 2019, FC Botoșani va juca în deplasare împotriva formației Concordia Chiajna.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA