16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Lotul FC Botoșani s-a reunit astăzi. Au lipsit jucătorii străini FOTO&VIDEO

Vacanța s-a încheiat astăzi pentru o parte dintre jucătorii echipei FC Botoșani. La reunirea lotului au venit jucătorii români și juniorii de la echipa satelit, străinii urmând să ajungă vineri la București.

Antrenorul Marius Croitoru a programat în această dimineață reunirea lotului FC Botoșani. Au venit puțini jucători deoarece străinii au primit două zile în plus de vacanță. Pentru a completa lotul, au fost promovați mai mulți jucători de la FC II Botoșani printre care și David Croitoru, fiul antrenorului principal. Către prima echipă au făcut pasul: Alexandru Caia, Alexandru Piftor, Bogdan Filip, Marian Târșa, Șerban Tomache și Marian Chica- Roșa.

În schimb, a fost prezent Mihai Roman, cel mai valoros jucător din lotul FC Botoșani. El este foarte optimist înaintea startului pregătirii și se gândește la play-off.

„Ne-am reîncărcat bateriile și suntem dornici de treabă, de a ne califica în play-off. Vor fi meciuri foarte dificile. Vom avea perioada de pregătire în care sper ca toți să dăm randament maxim. În 2020 îmi propun să fiu sănătos, să termin cu bine anul, să ne calificăm în play-off și să facem istorie la Botoșani!”, a declarat Mihai Roman.

În următoarele două zile este programată vizita medicală iar vineri lotul FC Botoșani va pleca spre București urmând ca sâmbătă dimineața să facă deplasarea în Turcia. În cantonamentul din Turcia, FC Botoșani va juca cinci meciuri amicale.

Programul amicalelor FC Botoșani din Turcia:

  • 14 ianuarie: FC Botoșani – Paksi SE (locul 10- Liga 1, Ungaria)
  • 16 ianuarie: FC Botoșani – Legia Varșovia (locul 1- Liga 1, Polonia)
  • 18 ianuarie: FC Botoșani – PFK Beroe Stara Zagora (locul 7- Liga 1, Bulgaria)
  • 20 ianuarie: FC Botoșani – Ahmat Groznii (Locul 12- Liga 1, Rusia)
  • 22 ianuarie: FC Botoșani – Spartak Trnava (Locul 6- Liga 1, Slovacia)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA