0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Lotul echipei Steaua a ajuns la 19.20 în municipiul Botoşani GALERIE FOTO

steaua la botosani (3)

Delegaţia echipei Steaua, din care a făcut parte staff-ul tehnic, administrativ şi jucătorii, a sosit în această seară în municipiul Botoşani. Iniţial, s-a anunţat că autocarul care îi aduce pe stelişti, va ajunge în jurul orei 18.00 la Hotelul Maria.

Steliştii au venit cu un avion până la Iaşi iar de acolo au venit cu un autocar în Botoşani. Au ajuns la 19.20 în parcarea fostului service Ugira. Pe Pietonalul Unirii, de la parcarea Ugira şi până la hotelul Maria erau zeci de botoşăneni dornici să-i vadă pe stelişti, să facă fotografii şi să solicite autografe. De această dată, steliştii au fost ceva mai amabili cu copiii şi au acceptat să facă fotografii în drum spre hotel. Cei mai asaltaţi pentru autografe şi fotografii au fost Sânmărtean şi Keseru.

Steliştii s-au cazat la hotelul Maria, urmează să servească masă şi este posibil ca în această seară să iasă la o sesiune de autografe în holul hotelului.

Mâine dimineaţă, steliştii vor efectua un antrenament deocamdată nu se ştie dacă pe terenul de la Mecanex sau pe cel de la Victoria.

steaua la botosani (5) steaua la botosani (4) steaua la botosani (2) steaua la botosani (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA