26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Lotul echipei Steaua a ajuns în municipiul Botoşani GALERIE FOTO

steaua sosire la botosani (10)

În această după amiază, lotul echipei Steaua Bucureşti a ajuns în municipiul Botoşani urmând ca mâine seară, de la ora 21.00 să întâlnească echipa antrenată de Leo Grozavu, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I la fotbal.

Steliştii au venit cu un avion până la Iaşi iar din capitala Moldovei au venit cu un autocar până în Botoşani. Echipa antrenată de Mirel Rădoi s-a cazat la Hotelul Rapsodia din Botoşani iar mâine dimineaţă va efectua o scurtă şedinţă de pregătire.

Faţă de anii trecuţi, de această dată, lotul echipei Steaua nu a mai fost aşteptat de foarte mulţi botoşăneni. Doar vreo 50 de suporteri, în mare parte copii, au venit să-i vadă pe stelişti. Asta se datorează şi faptului că Steaua nu mai are vedetele din ultimele sezoane iar în momentul de faţă, în lot sunt mulţi jucători tineri şi care nu au o carte de vizită.

Din delegaţia roş-albaştrilor lipsesc  Nicuşor Stanciu şi Varela. Cei doi au acuzat probleme medicale şi sunt menajaţi pentru returul cu Partizan Belgrad. De altfel, tehnicianul Mirel Rădoi intenţionează să folosească mai multe rezerve în meciul cu FC Botoşani. Steliştii au intrat repede în hotel, s-au cazat şi au mers la masă.

Oficialii clubului bucureştean le-a transmis suporterilor că după ce vor servi masa, jucătorii vor ieşi în faţa hotelului pentru o sesiune de autografe. Mâine dimineaţă, în jurul orei 11.00, steliştii au programat un antrenament pe stadionul Victoria din municipiul Botoşani.

steaua sosire la botosani (11) steaua sosire la botosani (10) steaua sosire la botosani (9) steaua sosire la botosani (8) steaua sosire la botosani (7) steaua sosire la botosani (6) steaua sosire la botosani (5) steaua sosire la botosani (4) steaua sosire la botosani (3) steaua sosire la botosani (2) steaua sosire la botosani (1) steaua sosire la botosani (4) steaua sosire la botosani (3) steaua sosire la botosani (2) steaua sosire la botosani (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA