2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Lotul echipei FC Botoşani s-a reunit astăzi la stadionul Municipal. VEZI ce au declarat jucătorii GALERIE FOTO

reunire lot fc botosani (2)

După 32 de zile de vacanţă, jucătorii echipei FC Botoşani au revenit la treabă. La reunirea lotului au fost prezenţi toţi jucătorii, cu excepţia străinilor care vor ajunge în Botoşani, în următoarele două zile. Surpriza a fost un fundaş central australian care va fi testat de Leo Grozavu în următoarele zile.

Fotbaliştii botoşăneni au venit foarte optimişti la reunirea lotului şi vor un retur de campionat cel puţin la nivelul turului. Cât priveşte şansele de calificare în cupele europene, aceştia sunt ceva mai realişti şi spun că FC Botoşani încă nu este pregătită pentru un astfel de obiectiv.

„Ne aşteaptă o perioadă care nu-i place niciunui sportiv dar nu putem juca la nivelul la care suntem fără această pregătire. Urmează un cantonament montan după care un cantonament mai lejer, cu meciuri multe. Ne-am întors cu gânduri frumoase şi cu speranţa că anul acesta va fi mai bun decât 2014. Nu ar fi rău să fie cel puţin ca 2014. Liga I este obiectivul meu. Sunt echipe mult mai sus decât noi, din punct de vedere financiar şi pot avea obiectiv calificarea în cupele europene”, a spus mijlocaşul Marius Croitoru.

„Îmi doresc să avem o prestaţie mai bună decât am avut în turul campionatului şi să ne clasăm pe un loc mai bun decât anul tecut. Sunt sigur că în urma unei pregătiri foarte bune, vom reuşi acest lucru. conjunctura ne poate duce chiar în cupele europene. Noi trebuie să ne vedem de treabă, să muncim foarte mult şi dacă vom continua pe linia asta, e posibil să obţinem şi un loc de cupe europene”, a declarat fundaşul Răzvan Tincu.

„Am venit cu forţe proaspete. Vrem mai mult decât în turul campionatului. Am terminat pe şapte şi ne dorim o clasare mai bună. Nu vorbim de cupe europene. Conjunctura ne poate duce acolo dar nu cred că putem termina în primele patru. Dacă putem, surpriza va fi şi mai mare. Mai am contract până în vară, vreau să joc cât mai bine, să dau goluri, să ajut echipa să câştige. Încă nu am vorbit de prelungirea contractului. Să terminăm cu bine campionatul şi apoi vom vedea”, a precizat Attila Hadnagy.

FC Botoşani este a doua echipă din Liga I care se reuneşte. Lotul de jucători a făcut deja primul antrenament din 2015. Leo Grozavu şi-a dus jucătorii la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă unde a avut loc antrenamentul.

În această iarnă, FC Botoşani va efectua două stagii de pregătire. Primul este luna aceasta la Băile Felix iar al doilea este programat în februarie, în Turcia.

reunire lot, antrenament sala (7) reunire lot, antrenament sala (6) reunire lot, antrenament sala (5) reunire lot, antrenament sala (4) reunire lot, antrenament sala (3) reunire lot, antrenament sala (2) reunire lot, antrenament sala (1) reunire lot fc botosani (5) reunire lot fc botosani (4) reunire lot fc botosani (3) reunire lot fc botosani (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA