14.4 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Loredana va concerta pe 19 martie la Botoşani. VEZI CÂT COSTĂ BILETELE

News Primăvara acestui an se anunţă una “magică”. Loredana începe în martie un amplu turneu naţional, care se intitulează “Magic” şi care va cuprinde 15 dintre cele mai importante oraşe ale ţării. Miercuri, 19 martie, ora 19.30, artista va concerta în Botoşani, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care Diva României le-a susţinut la Sala Palatului din capitală. Concertul “Magic” a fost declarat “cel mai tare concert al unui artist român”. Loredana a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Turneul naţional “Magic” va cuprinde toată ţara, astfel încât toţi cei care nu au ajuns în toamnă la Sala Palatului să trăiască experienţa unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producţii internaţionale.

“De-abia aştept să pornim cu show-ul ‘Magic’ în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!” a declarat Loredana.

Nu rataţi un eveniment artistic impresionant, cu invitaţi pe măsură, numere de magie şi costume excepţionale. Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe şi totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

Loredana – Magic – miercuri, 19 martie, ora 19.30, Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 100 de lei categoria I şi 80 de lei categoria a II-a.

Concertele se vor desfăşura potrivit calendarului:

10 martie – Constanţa, Casa de Cultură a Sindicatelor

11 martie – Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor

13 martie – Ploieşti, Casa de Cultură a Sindicatelor

19 martie – Botoşani, Casa de Cultură a Sindicatelor

20 martie – Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor

21 martie – Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor

25 martie – Oneşti, Casa de Cultură a Sindicatelor

26 martie – Bacău, Teatrul de Vară “Radu Beligan”

27 martie – Braşov, Cinema Patria

31 martie – Piteşti, Casa de Cultură a Sindicatelor

1 aprilie – Tîrgu-Mureş, Palatul Culturii

2 aprilie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor

3 aprilie – Oradea, Teatrul “Regina Maria”

5 aprilie – Timişoara, Filarmonica “Banatul”

6 aprilie – Deva, Centrul Cultural Drăgan Muntean

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

137 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA