-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Locuitorii oraşului Flămânzi mai au de aşteptat cel puţin un an gazul metan

 

News Primăria oraşului Flămânzi va relua demersurile privind racordarea la reţeaua de gaz metan care traversează localitatea. Anul acesta sunt bani pentru proiectare şi obţinerea avizelor iar anul viitor se va încerca efectuarea lucrărilor.

Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi, spune că se încearcă obţinerea aprobării de la Ministerul Economiei urmând ca investiţia să se realizeze începând din 2015.

„Noi am prins ceva bani în lista de investiţii pentru autorizare. Am avut varianta cu operatorul de la Hârlău numai că dumnealor doreau achiziţia directă a serviciului. Am avut discuţii contradictorii. Am fost la Ministerul Economiei care ei sunt proprietari. Sperăm ca în acest an să ne reactualizăm studiul de fezabilitate, să depunem documentaţia către Ministerul Economiei şi să ne autorizăm. Pentru staţia de joasă presiune trebuie trei-patru miliarde. Acum este iposibil să realizăm o astfel de investiţie dar este în atenţia noastră. După staţia de joasă presiune urmează infrastructura care implică o sumă de ordinul miliardelor de lei vechi. Trece conducta prin Flămânzi dar trebuie să ajung la Bucureşti ca să mă pot înţepa”, a spus primarul oraşului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

131 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA