26.6 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Liviu Ciobotariu se pune bine suporterii: Este un public minunat. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera

Noul antrenor al FC Botoșani se pune bine cu suporterii încă din prima zi. Tehnicianul a declarat că i-a plăcut atmosfera de la Botoșani de fiecare dată când a venit pe Municipal, chiar dacă uneori a fost înjurat de spectatori.

„Am ales Botoșaniul și pentru că mi-a plăcut foarte mult atmosfera, de fiecare dată când am jucat aici. Este un public minunat”, a declarat noul antrenor al FC Botoșani.

Pe termen scurt, Liviu Ciobotariu vrea să scoată echipa FC Botoșani din zona fierbinte a clasamentului și se gândește la play-off.

„Primul meu obiectiv este să reușesc cât mai curând să redresez echipă. E clar că nu se află într-o situație bună. Suntem pe loc de baraj. Chiar dacă diferența nu este mare față de locul 6, suntem pe loc de baraj. Nu mai există meci ușor. Toate meciurile se joacă la capacitate maximă. Trebuie să fii pregătit. Fotbalul din România este în progres. Nu mai există diferență mare între penultimul loc și locul 6, locul 7. Înainte se știa, era Dinamo, Steaua care aveau 70 de puncte și ultima clasată care avea 10 puncte”, a afirmat Ciobotariu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA