2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Linie de gardă la Spitalul Dorohoi

 

News Deputatul Tamara Ciofu a avut o întâlnire cu ministrul Sănătăţii şi i-a solicitat acestuia înfiinţarea unei linii de gardă la Spitalul din Dorohoi şi rezolvarea problemei  punctului de lucru urgenţe de la spitalul de copii.

„Am avut o întîlnire cu ministrul Sănătăţii la care au participat şi colegi din sistemul de sănătate botoşănean. Este vorba de doctorul Gherasim, directorul interimar al Spitalului Dorohoi, doamna doctor Ţighiliu care este medic primar chirurg. Au venit să prezinte ministrului Sănătăţii câteva teme legate de sistemul de sănătate. S-a discutat despre posibilitatea ca la Spitalul Dorohoi să se înfiinţeze o linie de gardă. Pentru punctul de lucru urgenţe de la spitalul de copii, să fie finanţat din cadrul Ministerului Sănătăţii. Cel târziu în două săptămâni, va veni un reprezentant al Ministerului Sănătăţii pentru a vedea situaţia şi să sprijine demersul nostru”, a spus deputatul Tamara Ciofu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA