26.6 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Lidia Buble a încins atmosfera la Suharău. O puştoaică de 10 ani nu va uita niciodată această zi. VEZI ce SURPRIZĂ i-a făcut artista GALERIE FOTO&VIDEO

Suharau, ziua comunei, lidia buble (2)

Mare sărbătoare astăzi în comuna Suharău. Primăria şi Consiliul Local au organizat ziua comunei, un eveniment care nu se organizează an de an dar atunci când se organizează, rivalizează cu festivalurile organizate în oraşele mari.

Pentru ediţia din acest an, organizatorii au pregătit un spectacol cu nume importante din muzică, începând de la Orchestra Lăutarii condusă de Nicolae Botgros, Ion Paladi, Laura Lavric şi până la Lidia Buble. Spectacolul a fost prezentat de Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR.

După câteva ore de muzică populară dedicată persoanelor de vârsta a doua şi a treia, pe scenă a urcat Lidia Buble, o artistă foarte apreciată de adolescenţi. Aceasta a încins repede atmosfera iar tinerii din Suharău au cântat împreună cu artista. La un moment dat, Lidia Buble a chemat pe scenă o copilă care înaintea recitalului i-a cerut un autograf. Copila a împlinit astăzi 10 ani iar artista i-a făcut un cadou pe care nu îl va uita toată viaţa. A invitat-o pe scenă, i-a făcut o urare, i-a cântat la mulţi ani după care au interpretat împreună o melodia foarte cunoscută. Spectacolul s-a încheaiat în jurul orei 20.00 dar petrecerea a continuat în centrul comunei Suharău.

Marcel Chelaru, primarul comunei Suharău, ne-a spus că preferă să facă lucruri de calitate, începând de la investiţii şi până la spectacole şi că măcar o dată pe an încearcă să le ofere posibilitatea cetăţenilor de a se distra şi de a vedea artişti importanţi.

Suharau, ziua comunei, lidia buble (1) Suharau, ziua comunei, lidia buble (7) Suharau, ziua comunei, lidia buble (6) Suharau, ziua comunei, lidia buble (5) Suharau, ziua comunei, lidia buble (4) Suharau, ziua comunei, lidia buble (3) Suharau, ziua comunei, lidia buble (2)Suharau, ziua comunei, lidia buble (8)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA