2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Liderul PMP Botoșani încearcă să rupă PNL-ul: Îi aștept cu drag pe foștii membri PDL. Am susținerea primarilor PNL. VEZI spune despre Verginel Gireadă

Radu Judele, președintele PMP Botoșani, vrea să rupă PNL-ul în două. Acesta a lansat un mesaj public prin care le solicită foștilor membri PDL să plece din PNL și să vină la partidul lui Traian Băsescu.
„Mă duc cu gândul către foștii membri PDL care cu voia sau fără voia lor sunt în PNL, îi aștept cu drag la PMP. Ar fi o întoarcere la ideile de la care au plecat. Eu nu m-am regăsit în PNL și m-am hotărât să fac pasul ăsta. Dacă au îndoieli și nu se regăsesc, îi aștept la PMP, partidul nou al președintelui Băsescu”, a spus Radu Judele care a mai afirmat că are susținerea mai multor primari PNL care sunt nemulțumiți de actuala conducere a partidului.

„Plecatul meu din PNL cu primari a fost o declarație pe care au dat-o cei de la ALDE. Primarii nu pot pleca din partid. Este foarte adevărat că am susținerea a unei părți din primarii PNL. Această susținere o să o vedem la alegeri. Niciun primar nu poate să iasă și să spună că am trecut la PMP”, a adăugat Judele.

Dacă foștii pedeliști și primarii PNL sunt așteptați în PMP, nu același lucru este și în cazul fostului deputat Verginel Gireadă.

„Verginel Gireadă este un personaj extraordinar și sper să-și continue activitatea cu succes în Partidul Național Liberal”, a precizat Judele.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA