10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Liceul Sportiv Botoșani are o platformă educațională, unică în România / FOTO&VIDEO

Liceul cu Program Sportiv Botoșani implementează un proiect unic în România. Este vorba de un proiect Erasmus+, realizat în parteneriat cu unități de învățământ din Olanda, Spania, Grecia și Turcia.

Proiectul a demarat în urmă cu un an și se va încheia în 2023. Astăzi, a fost lansată o platformă educațională, foarte atractivă pentru elevi, care îi va ajuta să învețe într-un alt mod decât cel clasic.

“Acest proiect dorește să implementeze un stil de viață sănătos și după școală. Toți cei interesați vor transfera cunoștințele în viața de zi cu zi. Ne dorim să schimbăm mentalități și să fim mai sănătoși. Activitățile se vor desfășura cu ajutorul unui sistem nou care este o platformă educațională, unică în România. Este prima data când ajunge la noi în țară și o inaugurăm astăzi la Liceul cu Program Sportiv. Combină mișcarea, sportul, cu toate celelalte obiecte de învățare. Avem mișcare, tehnologie, limbi străine, matematică și toate celelalte obiecte”, a precizat prof. Carmen Ciobanu.

“Suntem bucuroși că putem fi astăzi aici. Suntem bucuroși că putem realiza acest stagiu al proiectului la noi la liceu și suntem onorați că acest proiect este unic în țară. Mi-aș dori ca produsul acestui proiect să fie unul benefic”, a spus Ioan Huncă, directorul Liceului cu Program Sportiv Botoșani.

La eveniment au fost prezenți Cosmin Andrei și Liviu Toma, primarul și respectiv viceprimarul municipiului Botoșani, Bogdan Suruciuc și Cristian Gherasim, inspectori în cadrul IȘJ Botoșani, fostul deputat Mihaela Huncă, precum și reprezentanții unităților de învățământ partenere în acest proiect.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA