14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Liceul cu Program Sportiv Botoșani și-a premiat campionii

Sfârșit de an competițional pentru sportivii de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani! La ceas de bilanț Liceul cu Program Sportiv și-a adunat în palmares încă 169 de medalii cucerite în anul 2022 de către sportivii săi, din care 159 la competițiile naționale și 10 la competițiile internaționale.

Din cele 169 de medalii cucerite, 45 sunt de aur, 49 de argint și 75 de bronz.

De asemenea, pe parcursul anului competițional 2022, un număr de 16 sportivi au fost convocați la loturile naționale reprezentând România la competițiile internaționale.

În funcție de rezultatele obținute, profesorii – antrenori au stabilit un clasament cu primii 10 sportivi legitimați la Liceul cu Program Sportiv Botoșani pentru anul 2022:

Locul I: IGNĂTESCU NICOLAOS GAVRIL, lupte greco-romane, prof. Victor Baciu

Locul II: VAINER BIANCA MARIA, atletism, prof. Ionuț Zachiu

Locul III: MUNTEANU ALBERT, atletism, prof. Ionuț Zachiu

: COZMA FLORIN-TEODOR, lupte greco-romane, prof. Victor Baciu

Locul IV: ACHIHĂIȚEI CRINA AMALIA, atletism, prof. Daniela Vieru

Locul V: CHIRIAC ANCUȚA, atletism, prof.  Ionuț Zachiu

Locul VI: GHEȚĂU EDUARD-ALEXANDRU, lupte greco-romane, prof. Victor Baciu

Locul VII: COZMA GEORGE – LUCIAN,  lupte greco-romane, prof. Victor Baciu

Locul VIII: MIHAI LUIZA, lupte libere, prof. Cristian Ungureanu

: ILAȘ NARCIS COSMIN, fotbal, prof. Cătălin Chirilă

Locul IX: ȚICĂLEAC ȘTEFANIA, atletism, prof. Ionuț Zachiu

Locul X: DRAGOTĂ MONICA – BIANCA, handbal, prof. Iuliana Teodoru

”Le mulțumesc și îi felicit pe copii pentru rezultatele obținute în acest an. În spatele acestor rezultate stă foarte multă muncă, disciplină și sacrificiu din partea acestor copii. Le mulțumim și familiilor care i-au sprijinit și încurajat, și care au fost alături de ei necondiționat.

Nicolaos Ignătescu este exemplu cel mai elocvent că se poate! El este elev la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani și sportiv legitimat la secția de lupte a Liceului cu Program Sportiv Botoșani. Cunoscând exigențele Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Botoșani în ceea ce privește pregătirea pentru disciplinele teoretice și, totodată, cunoscând exigențele Liceului cu Program Sportiv Botoșani pentru pregătirea sportivă de performanță, Nicolaos ne transmite un mesaj clar pentru noi toți, și anume că cele două componente, pregătirea instructiv–educativă și pregătirea sportivă, se pot armoniza și se pot realiza împreună chiar și la nivel de performanță atâta timp cât există dorință, organizare și disciplină în muncă. Felicitări tuturor!”, Gabriel Hârtie, director la Liceul cu Program Sportiv Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA