Liberalii sunt nemulţumiţi

157
757

pnl25mai

Liberalii s-au adunat la sediul partidului pentru a urmări rezultatele exit-poll-urilor anunţate la ora 21.00. Procentele nu sunt nici pe departe cele aşteptate de ei. Vicepreşedintele PNL Botoşani Gheorghe Sorescu speră ca după numărarea voturilor procentul să ajungă la 18-20%. Dacă PNL va rămâne la 16%, Mihai Ţurcanu nu intră în Parlamentul European.

„După exit-poll-uri nu suntem mulţumiţi. Aşteptăm rezultatele oficiale. La Botoşani va fi mult mai bine. Procentul PSD-ului se datorează faptului că au ieşit cu precădere la vot persoanele vârstnice. Prezenţa este una proastă. După exit-poll-uri, vom scoate cinci, maxim şase europarlantari”, a spus Gheorghe Sorescu.

„La nivel judeţean va fi mult mai mare decât la nivel naţional. Şi la nivel naţional procentul este mai mare, va fi undeva la 18-19%. Nu mă surprinde procentul PSD-ului. Au folosit listele suplimentare cât au putut. Hoţul strigă hoţul tot timpul”, a spus deputatul Verginel Gireadă.

„La nivel naţional nu mă mulţumeşte rezultatul. Sperăm ca pe judeţ să fie un procent mult mai mare. Pe judeţul Botoşani vom obţine peste 20%. PSD-ul a câştigat o luptă dar nu războiul”, a afirmat senatorul Viorel Grigoraş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here