2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Liberalii pregătesc o surpriză. Primarul orașului Flămânzi va fi pe loc eligibil la Camera Deputaților

În această după amiază, în cadrul Biroului Politic Județean, se vor definitiva listele PNL Botoșani pentru Senat și Camera Deputaților. Față de listele inițiale, acum sunt mai multe schimbări.

Costel Șoptică nu va mai fi pe locul unu la Senat ci pe locul unu la Camera Deputaților. Primul loc la Senat va fi ocupat de Cristian Achiței care pe lista inițială era pe trei la Camera Deputaților. Cristian Roman  a ajuns de pe primul loc, pe locul trei la deputați. Surpriza este înlocuirea lui Verginel Gireadă cu Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

„Costel Șoptică va merge primul pe listă la deputați. Pe doi cred că va fi primarul orașului Flămânzi pe care îl susțin. La Senat cred că va fi din aripa cealaltă. Pe primul loc va fi domnul Achiței. Dar să vedem în urma votului politic”, a spus Verginel Gireadă, vicepreședinte PNL Botoșani.

Liberalii spun că un rezultat realist este obținerea a două mandate la Camera Deputaților și unul la Senat.

“Vom lua doi deputați și un senator. La al treilea deputat, eu le spun de acum, să nu se îmbete nimeni cu apă rece. Noi știm cu cine ne batem la Botoșani. Sunt comune care au câte 300-400 de asistați social iar acei oameni sunt mașinărie de vot la primăriile PSD. Eu voi susține lista care se va configura astăzi în urma biroului politic. Îmi susțin președintele chiar dacă nu a câștigat Consiliul Județean, deși este o palmă pentru noi. Timpul este prea scurt pentru a face o revoluție în partid. Dacă era după mine, cei care au pierdut, trebuiau să plece toți acasă dar dacă facem astăzi lucrul ăsta, se alegea praful din partid.

Costel Șoptică a pierdut și din cauza partidului. Știm că în municipiul Botoșani, candidatul nostru nu a ieșit o zi în campanie. Ne bazam că stăm foarte bine în sondaje. Dacă stai într-un birou și crezi că ești într-un turn de fildeș, nu o să câștigi niciodată. Cel ce are dialog cu omul, ăla câștigă”, a mai spus Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA