17.4 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Liberalii își schimbă candidații pentru CJ și Primăria Botoșani

În urmă cu un an, PNL a pierdut atât Consiliul Județean cât și Primăria municipiului Botoșani. Dacă victoria Doinei Federovici în fața lui Costel Șoptică era previzibilă, victoria lui Cosmin Andrei în fața lui Cătălin Flutur a fost o surpriză.  

Între timp, în PNL Botoșani au avut loc alegeri și s-a stabilit echipa de conducere pentru următorii patru ani. Președinte a rămas Costel Șoptică dar liberalii spun că acesta a înțeles din greșelile făcute și că nu le va mai repeta.

Costel Romanescu, vicepreședinte PNL Botoșani, spune că de anul viitor liberalii încep pregătirile pentru alegerile locale din 2024. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani nu va mai candida Costel Șoptică.

“Va candida cel care va avea notorietatea și intenția de vot cea mai mare. Nu e neapărat ca președintele organizației județene să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean. În 2020 i s-a impus de la centru, fiind președinte de filială județeană. De sus s-a impus ca președintele filialei județene să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean”, a spus Costel Romanescu.

Nici Cătălin Flutur nu va mai fi candidatul PNL la Primăria Botoșani. Costel Romanescu spune că liberalii trebuie să aibă un candidat tânăr care să se lupte cu șanse reale pentru a câștiga.

“Decizia va fi luată de biroul județean. E prematur să spunem cine va candida la Primăria Botoșani. Eu l-aș vedea pe Cătălin Flutur un candidat bun la parlament. Cătălin Flutur este un politician. Pentru Primăria Botoșani aș vedea candidat un tânăr până în 40 de ani. Ca să spui la sfârșitul lui 2021 cine va candida în 2024, mai ales cu pandemia asta…”, a mai spus Costel Romanescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA