3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Liberalii şi-au dat mâna şi au îngropat securea războiului cu Nechifor

News Astăzi, Biroul Politic Teritorial al PNL s-a reunit în ședință ordinară. Un punct important de pe ordinea de zi a fost discutarea poziției domnului vicepreședinte Ionică Nechifor, manifestată în ultima vreme în spațiul public. Discuțiile au avut loc în prezența domnului vicepreședinte Ionică Nechifor, fiecare membru al BPT exprimându-și liber punctul de vedere pe această temă.

La finalul discuțiilor, Biroul Politic Teritorial al PNL este în măsură să comunice public tuturor cetățenilor județului Botoșani că Partidul Național Liberal este un partid unit, puternic și conștient de misiunea pe care o are în acest an electoral. Pe fondul unor inexactități în ceea ce privește comunicarea dintre domnul vicepreședinte Ionică Nechifor și membrii Biroului Politic Teritorial, în spațiul public s-a strecurat o temă falsă,  respectiv poziționarea domnului vicepreședinte înafara PNL, temă pe care astăzi am dorit să o clarificăm.

Domnul Ionică Nechifor a dat asigurări că rămâne un liberal de bază și un lider puternic al PNL. Mai mult decât atât, Ionică Nechifor va coordona, alături de deputatul Verginel Gireadă, Colegiul Flămânzi, pentru îndeplinirea targetului stabilit pentru alegerile europarlamentare.

„Au fost discuţii. Eu am spus că sunt şi voi rămâne un liberal. Nu pot să fiu un trădător. Trebuie să depăşim acest moment. Voi avea o serie de discuţii cu domnul preşedinte pentru a clarifica anumite chestiuni. Mă voi implica în campania electorală şi voi respecta deciziile partidului”, a spus Ionică Nechifor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

153 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA