Liberalii botoşăneni vor dezbateri televizate în campania electorală

0
493

pnl-roman-flutur-soptica

Candidaţii PNL Botoşani le aruncă mănuşa adversarilor de la PSD. Deputatul Cristian Roman le-a solicitat social democraţilor să accepte participarea la dezbateri televizate pe diverse teme din programele de guvernare.

“Vreau să lansez invitaţia candidaţilor de la PSD, să avem dezbateri, fie televizate, fie organizate în mod public. Programul lor de guvernare, programul nostru. Pe argument şi nu să ne duelăm în comunicate. Cetăţenii să poată face diferenţa între programul lor şi programul nostru. Am cerut lucrul ăsta şi în 2012 dar nu am avut bucuria şi plăcerea să mă duelez cu absolut nimeni”, a declarat deputatul Cristian Roman care nici de această dată nu a uitat de senatorul Doina Federovici, liderul PSD Botoşani.

“Am văzut din nou că mărgica a fost ouată la Botoşani, iarăşi cineva a votat extraordinar în favoarea unui proiect. Eu solicit acelei doamne senatoare să ne spună cum a votat în cazul ridicării imunităţii domnului Oprea şi Şova. Când votează toate prostiile nu ne spune absolut nimic. PNL a votat pentru ridicarea imunităţii la toţi parlamentarii”, a mai declarat Cristian Roman.