9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Liberalii şi-au lansat candidaţii la alegerile parlamentare. Leon Dănăilă, Gorghiu, Flutur şi Falcă în prima linie GALERIE FOTO

lansare-candidati-pnl-4

Cu mai puţin de o lună de zile înaintea alegerilor parlamentare, PNL Botoşani şi-a lansat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor. La lansarea de astăzi au venit Alina Gorghiu, preşedintele PNL, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad şi coordonatorul campaniei, Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava, plus deputatul Ioan Bălan şi Ioan Lungu, primarul municipiului Suceava.

Primul mesaj a fost transmis de Cătălin Flutur, preşedinte PNL Botoşani, care a făcut un apel ca liberalii să-i convingă pe oameni să iasă la vot.

„Suntem o forţă, în pofida percepţiei că Moldova este zonă roşie. La alegerile locale PNL Botoşani a obţinut un loc 8 în clasamentul naţional. Am avut 38,3% pe vot politic. Am reuşit să avem 33 de primari, am recâştigat primăria municipiului Botoşani, avem trei primari de oraşe şi 29 de comune. 391 mandate de consilieri locali şi 34 de viceprimari.

Măsurile pe care le propune se adrează cetăţenului şi nevoilor sale. PSD ne promite tot felul de lucruri care ne-au promis şi acum patru ani. Au avut trei ani şi jumătate guvernare, au avut bani, ce i-a oprit să facă?

Îndemnaţi mai cu seamă tinerii să iasă la vot. Degeaba vor protesta ei luni dacă duminică nu au fost la vot. Mergeţi şi vorbiţi cu oameni, care sunt priorităţile noastre, ce vrem să facem pentru ţară. Mergeţi acasă printre oameni şi spuneţi-le adevărul. Adevărul învinge în faţa minciunii. Acum nu alegem pe X sau Y. Acum decidem cine şi cum va guverna România în următorii patru ani”, a declarat Cătălin Flutur.

Au urmat discursurile deputatului Ioan Bălan şi preşedintelui CJ Suceava Gheorghe Flutur. Cu puţin înainte de ora 12.00, în sală a intrat academicianul Leon Dănăilă. Acesta a fost primit cu aplauze şi a făcut un tur al sălii.

„Mi-am dedicat întreaga viaţă oamenilor, aşa cum ştiu eu mai bine. Pentru mine viaţa înseamnă ceilalţi. Nu voi renunţa la spital şi la sala de operaţii, acolo este întreaga mea viaţă. Voi merge în Parlament şi mă voi face auzit şi acolo. Mai am foarte multe de făcut. Sunt pregătit să iau decizii aşa cum o fac în sala de operaţii. Vă rog să mergeţi acasă şi să le spuneţi oamenilor că PNL este alegerea pe care trebuie să o facem. Candidaţii sunt oameni profesionişti, oneşti şi drepţi, oameni care nu vor să mintă…

Eu şi cu Iliescu suntem la fel? Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea sunt la fel? Politica este o poveste despre oameni. Am aşteptat ocazia potrivită ca să-i spun preşedintelui partidului nostru: Alina, suntem amândoi la vârsta la care oamenii aşteaptă foarte multe de la noi. La vârsta de 38 de ani viaţa abia începe. Amândoi avem 38 de ani. Depinde doar de modul cum sunt aşezate cele două cifre. Important este că vom câştiga împreună aceste alegeri”, a spus Leon Dănăilă.

leon-danaila-5 leon-danaila-4 leon-danaila-3 leon-danaila-2 leon-danaila-1 lansare-candidati-pnl-14 lansare-candidati-pnl-13 lansare-candidati-pnl-12 lansare-candidati-pnl-11 lansare-candidati-pnl-10 lansare-candidati-pnl-9 lansare-candidati-pnl-8 lansare-candidati-pnl-7 lansare-candidati-pnl-6 lansare-candidati-pnl-5 lansare-candidati-pnl-4 lansare-candidati-pnl-3 lansare-candidati-pnl-2 lansare-candidati-pnl-1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA