20.5 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Liberalii au anulat marșul programat pentru ora 17.00: “Decizia este luată în semn de compasiune pentru VICTIMELE acestui cumplit accident”

„Dacă mai era nevoie, viața ne-a demonstrat încă o dată cât de imprevizibilă este. Cu bune, dar, iată, și cu necazuri, gândindu-mă acum la accidentul care s-a produs în această dimineață la Magazinul Dedeman Botoșani.

Recent, am încheiat o ședință convocată de urgență cu membrii echipei de campanie, în urma căreia  am decis ANULAREA MARȘULUI de astăzi, care era programat pentru ORA 17.00, cu plecare din Piața Revoluției.

Mulțumindu-le anticipat,  rog pe TOȚI BOTOȘĂNENII care și-au planificat participarea la acțiunea noastră electorală să înțeleagă faptul că decizia este luată în semn de compasiune pentru VICTIMELE acestui cumplit accident, de respect și susținere pentru FAMILIILE lor, precum și pentru întregul COLECTIV de angajați ai acestei importante unități comerciale.

Dincolo de cauze, rămân efectele dureroase și greu de depășit. Regretăm nespus acestă situație și transmitem tot sprijinul nostru celor aflați acum în suferință.

Pentru cei răniți care trec prin momente critice, dar și pentru apropiații lor,

Cu sinceră înțelegere și apropiere sufletească”, este mesajul transmis de Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA