11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Leo nu mai vrea imaginea de BAD BOY: „Este o falsă impresie că Grozavu înjură jucătorii, că bate jucătorii. Am şi eu faţă umană”

fc botosani - steaua 0-1 leo grozavu (20)

Leo Grozavu este considerat unul dintre cei mai duri antrenori din Liga I, atât din punct de vedere al pregătirii cât şi al relaţiei cu jucătorii.

În ultima perioadă, tehnicianul botoşănean şi-a analizat comportamentul, a conştientizat greşelile pe care le-a comis în trecut şi se pare că vrea să scape de imaginea de BAD BOY.

„Este o falsă impresie că Grozavu înjură jucătorii, că bate jucătorii. Nici mie, de multe ori, nu-mi place ce fac pe bancă. Ăsta sunt. Pe moment avem şi noi trăirile noastre. Asta nu înseamnă că nu ne pare rău, că ţinem răutate. Nu vreau să fiu catalogat ca un tip care nu are niciun pic de calitatea umană, un om care este un zbir. Îmi doresc să câştig, cu orice chip. Nu înseamnă că nu am şi eu faţă umană”, a declarat Leo Grozavu.

Întrebat cum va lucra cu Matulevicius, cu care a avut un conflict în trecut, Leo Grozavu a declarat că nu are nicio problemă cu atacantul lituanian chiar dacă a fost înjurat de acesta.

„Suntem la fotbal. Dacă eram într-o biserică, acolo nu se înjură. La fotbal ne mai şi înjurăm. Nu păstrăm pică. Îl las pe Matulevicius să mă înjure sau să-mi dea o palmă, dar să dea două goluri. Chiar nu am niciun fel de problemă”, a mai declarat tehnicianul.

Cât priveşte relaţia cu suporterii, Leo Grozavu se aşteaptă să fie una bună chiar dacă la finalul mandatului trecut a fost apostrofat şi chiar dacă a avut şi el câteva ieşiri necontrolate.

„Eu cred că sunt în inima botoşănenilor. E greu să fii în inima tuturor, indiferent ce faci. Am primit multe telefoane de la adevăraţii suporteri. Nu o să pot să-i mulţumesc pe toţi dar cel puţin o să încerc, o să-mi fac datoria faţă de club. Eu nu sunt un om conflictual. Dacă astăzi ne-am certat, nu înseamnă că rămânem certaţi o viaţă întreagă. Nu sunt un tip ranchiunos. Astăzi ne putem bate, mâine ne putem pupa”, a afirmat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA