22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Leo Grozavu: “Vreau să trecem de jocurile din Europa League după care ne concentrăm şi pe campionat. Obiectivul este play-off-ul”

leo grozavu

La sfârşitul săptămânii viitoare este programat startul noului sezon de Liga I. FC Botoşani va juca duminică, de la ora 18.30, în deplasare, contra formaţiei CSU Craiova. Meciul se anunţă unul foarte dificil deoarece FC Botoşani are programat joi returul cu FC Tskhinvali, va aajunge vineri la Bucureşti iar de aici va pleca la Craiova.

Practic, antrenorul Leo Grozavu nu va avea prea mult timp la dispoziţie pentru a pregăti partida cu CSU Craiova. El spune că în momentul de faţă îl interesează doar jocul din Georgia şi nu se gândeşte decât la calificarea în turul doi al Europa League. Cât priveşte noul sezon de Liga I, tehnicianul spune că fiecare punct va conta deoarece campionatul va fi unul echilibrat.

“Nu mi-am fixat niciun target pentru începutul campionatului. Vreau să trecem de jocurile acestea din Europa League după care vom putea să ne concentrăm şi pe campionat. Nu am apucat să mă gândesc foarte mult la campionat. Sunt preocupat de returul din Georgia după care va trebui să ne mutăm atenţia spre campionat. E un campionat dificil, cu deplasări foarte lungi, întâlnim echipe puternice. Schimbarea sistemului competiţional a făcut ca fiecare etapă să fie foarte importantă. Va fi o densitate mare de jocuri până în pauza de iarnă şi automat va trebui să fim concentraţi la fiecare partidă. Este clar că dacă vrem să ne prezentăm în condiţii optime la partidele de campionat, Craiova, Tg. Jiu, Timişoara, trebuie să facem eforturi suplimentare. E greu să te deplasezi pe distanţe atât de lungi cu autocarul. Obiectivul este play-off-ul şi nu evitarea retrogradării. Vom vedea”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA