2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Leo Grozavu vrea sprijinul fanilor: „Fotbalul nu este teatru, să aplaudăm doar când marchează echipa goluri. Echipa trebuie încurajată în momentele dificile”

fc bt - otelul6

Antrenorul principal al FC Botoşani vrea un sprijin mai mare din partea suporterilor şi spune că aceştia ar trebui să încurajeze mai mult echipa în momentele dificile. Leo Grozavu le-a cerut spectatorilor care vor veni la următoarele meciuri să nu-i mai apostrofeze pe jucători după fiecare pasă greşită şi să-i susţină din primul şi până în ultimul minut.

„Această echipă i-a făcut mândri pe spectatorii botoşăneni. Suntem la al doilea campionat în prima ligă iar echipa şi-a făcut datoria. Sunt echipe mult mai titrate, cu bugete mult mai mari şi care se chinuie. S-au chinuit anunul trecut, se chinuie şi anul ăsta. FC Botoşani este într-o poziţie liniştită. Eu cred că oamenii ar trebui să fie mai aproape de echipă. Chiar dacă mai sunt poliţe personale vis-a-vis de unul sau altul. Rolul suporterului este să încurajeze echipa din primul şi până în ultimul minut. Dacă spectatorii botoşăneni sunt alături de echipă, echipa nu o să-i dezamăgească. După meci, că se strigă pro sau contra lui Grozavu, contează prea puţin. Important este ca în cele 90 de minute să susţină echipa. Dacă ei susţin echipa, eu sunt convins că echipa poate să le aducă satisfacţii. Marile victorii ale Botoşaniului s-au realizat în 12. Au fost cei 11 din teren plus suporterii din tribune. Fotbalul nu este teatru, să aplaudăm doar când marchează echipa goluri. Echipa trebuie încurajată în momentele dificile, ajutată şi atunci vor avea şi satisfacţii pe măsură”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA