26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Leo Grozavu vrea să recupereze în Giuleşti punctele pierdute cu CSMS Iaşi

fcbotosani - rapid (11)

FC Botoşani va întâlni marţi seară, de la ora 19.15, în deplasare, formaţia Rapid Bucureşti. După înlocuirea lui Cristi Pustai cu Cristiano Bergodi, Rapid a obţinut două victorii din totatâtea meciuri jucate. Cu toate acestea, Rapid rămâne în continuare pe loc retrogradabil.

Misiunea botoşănenilor se anunţă una foarte dificilă mai ales că au o zi mai puţin la dispozie pentru a a pregăti această partidă. Leo Grozavu este îngrijorat de faptul că unii jucători nu vor putea juca din cauza oboselii sau a problemelor medicale.

„Ne propunem să câştigăm, la fel ca la fiecare joc. Trebuie să şi putem. Vrem să câştigăm, nu putem să ne propunem altceva. La final vom vedea ce reuşim. Ne dezavantajează programarea făcută. Am jucat ziua, într-o căldură sufocantă, avem şi o zi mai puţin decât Rapid, la dispoziţie. O deplare destul de lungă. Asta e soarta noastră. Dacă suntem atât de departe de… Nu vom menaja jucătorii. Vor juca jucătorii care pot avea la momentul respectiv cel mai bun randament în teren. Vom vedea starea medicală şi în funcţie de prospeţimea unuia sau altuia, vom alege cel mai bun 11 care poate să facă un rezultat pozitiv la Rapid. Eu mi-aş dori ca toţi cei care au jucat cu Iaşi să fie apţi şi pentru meciul cu Rapid”, a spus Leo Grozavu.

Pentru FC Botoşani este o săptămână foarte dificilă. Mâine va întâlni în deplasare pe Rapid iar sâmbătă va întâlni pe teren propriu formaţia CSU Craiova, meci programat de la ora 21.00.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA