1.9 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

Leo Grozavu: “Trebuie puţină răbdare. Nu ai cum să faci o echipă peste noapte. Unii jucători se cunosc cu ceilalţi de abia zece zile”

leo grozavu1

Antrenorul principal al FC Botoşani le solicită suporterilor să aibă răbdare şi promite că în trei-patru săptămâni jocul echipei sale va arăta mult mai bine. El spune că sunt foarte mulţi jucători noi iar aceştia au nevoie de timp pentru a se acomoda şi pentru a exista o relaţiile de joc.

În acelaşi timp, Leo Grozavu susţine că mai are nevoie de jucători pentru faza ofensivă şi că transferul lui Dan Roman nu este suficient. El mai aşteaptă cel puţin doi jucători, printre care şi un argentinian.

“Avem o echipă în care unii jucători se cunosc cu ceilalţi de abia zece zile. Trebuie puţină răbdare. Nu ai cum să faci o echipă peste noapte. Am arătat că putem mult decât acest 1-1. Să nu uităm, suntem la prima experienţă europeană, ritmul ne-a surprins oarecum. Am avut foarte mulţi debutanţi care nu au ştiut în anumite moment să gestioneze anumite situaţii de joc. De la mijloc în faţă nu am adus foarte mulţi jucători. L-am adus pe Roman care este un jucător de gura porţii. Nu am adus nimic în zona centrală, în partea dreaptă sau în partea stângă. Şi la marile echipe, numărul 7, numărul 8, numărul 10 şi numărul 11 fac diferenţa. Jucătorii pe care îi avem, o să dea mult mai mult. Mai avem nevoie de timp. Nu sunt scuze, sunt realităţi. Aşteptăm mult mai mult în meciurile următoare”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA