22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Leo Grozavu: „Sută la sută vom merge la Vaslui pentru a acumula puncte”

News După cele două victorii din meciurile cu FC Braşov şi Poli Timişoara, FC Botoşani vrea să învingă şi în deplasarea de la Vaslui. Antrenorul Leo Grozavu aşteaptă de la elevii săi aceeaşi atitudine ca în precedentele partide şi este convins că se pot obţine puncte la Vaslui.

„Avem aceleaşi aşteptări ca la fiecare joc. Sută la sută nu ne vom prezenta la Vaslui pentru a face act de prezenţă. Îmi doresc să avem atitudine în primul rând şi să demonstrăm că cele două victorii nu au fost întâmplătoare. Sută la sută vom merge la Vaslui pentru a acumula puncte. Este un meci ca oricare altul şi nu are o miză deosebită. În situaţia în care suntem, avem în continuare nevoie de puncte şi fiecare joc îl tratăm la fel. Nu contează cu cine jucăm”, a spus Leo Grozavu.

După meciul cu SC Vaslui, pentru FC Botoşani va urma o partidă mult mai importantă contra formaţiei Viitorul Constanţa, pe teren propriu. Cu toate acestea, Leo Grozavu nu intenţionează să menajeze vreun jucător. „Nu voi menaja pe nimeni. Vom încerca să introducem cea mai bună echipă. Fiecare joc trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate şi să încercăm să scoatem sută la sută. Primul joc este cu Vaslui. Vom vedea ce avem de făcut şi care vor fi apţi pentru meciul cu Viitorul”, a adăugat antrenorul echipei FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA