26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Leo Grozavu: „Suntem naivi în anumite momente ale jocului, facem greşeli nepermise”

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani este dezamăgit de evoluţia elevilor săi în partida cu Oţelul şi de rezultatul înregistrat. El se aştepta la o victorie în partida de astăzi dar spune că după aspectul jocului, rezultatul este unul echitabil.

Leo Grozavu susţine că jucătorii botoşăneni nu au gestionat aşa cum ar fi trebuit momentele importante ale meciului şi că au făcut nişte greşeli nepermise.

„E clar că nu suntem mulţumiţi cu rezultatul ăsta. Ne-am propus să obţinem astăzi victoria. Din nefericire pentru noi, nu am reuşit. Nu am făcut o partidă reuşită. Am avut momente în care am fost debusolaţi. Se vede că ne lipseşte prima victorie care să ne descătuşeze. După apectul jocului a fost un rezultat echitabil. Suntem naivi în anumite momente ale jocului, facem greşeli nepermise. Se vede şi o anumită indisciplină tactică. Şi noi am învăţat lumea cu rezultate mult mai bune şi din cauza asta lumea e pretenţioasă. E normal să fie aşa. În momrentele de presiune, nu avem jucători care să reuşească să se detaşeze. Mă aşteptam să fie o partidă dificilă dar aş fi pariat pe victoria Botoşaniului. Am avut 1-0 dar am primit gol din nişte naivităţi, nişte momente care nu aveau voie să se întâmple. Sunt jucători care trebuie să dea mai mult în teren. Jucăm numai când avem mingea, îi lăsăm pe alţii să recupereze…”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA