3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Leo Grozavu: „Sunt supărat pentru rezultatul de astăzi. La investiţiile pe care le-am făcut, ne-am prezentat onorabil”

leogrozavu fcbt-dinamo

Antrenorul principal al FC Botoşani este nemulţumit de rezultatul şi de jocul echipei în meciul cu Dinamo dar în acelaşi timp îşi felicită jucătorii pentru performanţa realizată în acest sezon de campionat.

„Eu vrea ca această ultimă înfrângere să nu însemne evoluţia noastră pe întreg campionatul.din punctul meu de vedere am avut un parcurs mai mult decât onorabil. Vreau să felicit jucătorii pentru parcursul din acest campionat, locul pe care s-au clasat, efortul pe care l-au depus. Dacă e să ne referim strict la jocul de astăzi, suntem dezamăgiţi pentru că nu am făcut o partidă reuşită chiar dacă în anumite momente puteam să o tranşăm în favoarea noastră. Am jucat contra unei echipe de tradiţie în care orice jucător intră, se vede că are altă mentalitate. Nu pot să spun că a fost un joc slab. Am avut ocazii de a marca, am făcut greşeli individuale, lipsă de randament la unii jucători. Să nu uităm că avem jucători care acum un an ţi jumătate jucau în Liga a III-a sau cel mult liga a II-a. Cu aceşti jucători ne-am clasat pe locul opt”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„În meciul de astăzi nu motivarea a fost problema. Există un decalaj de valoare. Sunt jucători care nu pot să aibă un randament extraordinar după un singur campionat. Nici după două. Am făscut progrese de la un meci la altul, am acumulat experienţă. Sunt jucători care încă nu pot să-şi depăşească o anumită condiţie. Suntem cu toţii conştienţi. Echipe cu bugete mai ridicate, cu jucători mult mai valoroşi joacă în seara asta meciuri de a fi sau a nu fi. Botoşaniul este salvată de patru etape. Nu facem o mare sărbătoare. Sunt supărat pentru rezultatul de astăzi dar trebuie să fim conştienţi că la investiţiile pe care le-am făcut, ne-am prezentat onorabil”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

202 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA