20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Leo Grozavu: „Ştiu că domnul Tudor e unul din cei mai buni arbitri din România dar sper să nu ne vină la meciul cu Tg. Mureş. Deja suntem sătui”

fc bt-petrolul tudor

Antrenorul principal al FC Botoşani este extrem de nemulţumit de modul cum este tratată echipa sa în returul campionatului şi consideră că totul a pornit de la discuţiile referitoare la Europa League. El a făcut referire în special la arbitrajele din ultima perioadă şi a spus că nu vrea să-l vadă pe Alexandru Tudor la meciul FC Botoşani – ASA Tg. Mureş.

„Să câştigăm şi noi nişte puncte şi apoi să dăm declaraţii. Mai mult vorbim iar de multe ori aceste declaraţii ne fac rău. Am declarat multe, am supărat multă lume. Toate întrebările sunt numai de Europa League. Mă deranjează că toată lumea a început să ne ia la ochi. Ştiu că domnul Tudor e unul din cei mai buni arbitri din România dar sper să nu ne vină la meciul cu Tg. Mureş. Deja suntem sătui. Primim doar cei mai buni arbitri din România dar… Nu vreau să spun mai mult. Sunt deranjat de faptul că se fac multe greşeli împotriva noastră”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Avem o serie de experţi care apar pe la televiziuni şi îşi dau cu părerea despre Botoşani, de parcă ar ştii ei ce se întâmplă şi cum se munceşte pe aici. Nu vreau să le dau numele dar o să o fac cu altă ocazie. Avem o serie de experţi care au început să lovească în FC Botoşani. Probabil că deranjăm. O echipă mică, fără mari veleităţi, de puţin timp apărută pe scena primei ligi. În ultima perioadă văd că suntem destul de mititei pentru războiul care a început. De când s-a vorbit de Europa League, toată lumea vrea să ne dea în cap. Am spus-o de la început că Botoşaniul nu a avut şi nici nu are obiectiv Europa League. Noi ne vedem de treaba noastră, încercăm să consolidăm poziţia actuală în clasament ceea ce pentru clubul FC Botoşani ar fi o performanţă”.

Întrebat de maniera de arbitraj a centralului George Rădulescu (Univ. Cluj – FC Botoşani 0-0) şi de faptul că nu l-a eliminat pe Mengolo, în minutul 2, pentru o lovire cu cotul în faţă, Leo Grozavu a comentat ironic: „Probabil era aerul puternic la Cluj. A venit aerul şi i-a spart nasul lui Patache”.

În plus, tehnicianul botoşănean s-a arătat iritat de faptul că arbitri sunt foarte darnici cu jucătorii săi şi că le acordă mult prea uşor cartonaşe galbene. Din acest motiv, la fiecare meci, FC Botoşani are jucători suspendaţi.

„La fiecare joc avem doi suspendaţi şi alţi cinci-şase la limită cu cartonaşele. La Cluj am încropit o echipă ca să ne putem prezenta. Au fost cinci jucători de bază care nu au putut să evolueze. Nu e uşor. Nici pentru Steaua nu e uşor să joace fără cinci titulari”, a precizat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA