-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Leo Grozavu: „Situaţia încă nu este dramatică dar poate deveni dacă nu acumulăm puncte în etapele următoare”

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani încă profită de punctele acumulate în turul campionatului şi pe moment nu are emoţii în privinţa retrogradării. Antrenorul Leo Grozavu susţine că are în continuare sprijinul conducerii clubului dar spune că sitaţia poate deveni complicată dacă echipa nu reuşeşte să obţină cât mai repede o victorie.

Leo Grozavu susţine că la momentul acesta, cele mai importante meciuri sunt cu Chiajna, ViitoruL, FC Braşov sau CSMS Iaşi, echipe care pot depăşi pe FC Botoşani în clasament.

„Urmează meciuri foarte dificile. A trecut o treime din retur şi nu am reuşit să acumulăm nicio victorie. Avem trei înfrângeri şi trei egaluri. Situaţia încă nu este dramatică dar poate deveni dacă nu acumulăm puncte în etapele următoare. Noi suntem în luptă cu alte echipe. Nu cu Tg. Mureş, Steaua, Petrolul, Astra. Noi trebuie să jucăm cu Chiajna, Viitorul, Braşov. Astea sunt meciuriile care contează foarte mult pentru noi. Valeriu Iftime ne-a încurajat, a spus că nu este supărat pentru ce s-a întâmplat”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA