20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Leo Grozavu şi-a fixat obiectivul pentru retur. VEZI câte puncte vrea tehnicianul

leo grozavu

FC Botoşani a încheiat turul campionatului cu 27 de puncte şi la prima vedere va avea un retur liniştit şi fără emoţii în privinţa retrogradării. Cu toate acestea, antrenorul Leo Grozavu vrea mult mai mult decât evitarea retrogradării şi şi-a propus un obiectiv îndrăzneţ

Tehnicianul botoşănean vrea să obţină cu trei puncte mai mult decât în tur. În cazul în care şi-ar îndeplini obiectivul, FC Botoşani ar încheia sezonul cu 57 de puncte şi ar fi una dintre reprezentantele României în Europa League.

„E dificil să spun acum. Eu mi-aş dori să obţinem maxim de puncte dar din păcate nu se poate. Mi-aş dori să realizăm cu trei puncte mai mult decât în tur. Cu acest obiectiv sunt de fiecare dată: dacă azi am făcut un leu, mâine vreau să fac doi. Avem un început de retur dificil. Avem meci la Mediaş, o echipă care s-a întărit, care a schimbat antrenorul. Nu este o echipă spectaculoasă. Este o echipă pragmatică şi care are experienţă la nivelul primei ligi. Ne va aştepta o partidă dificilă. Noi ne pregătim în aşa fel încât să venim cu puncte”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA