Leo Grozavu se revoltă: „Nu ne bagă nimeni în seamă, indiferent ce face Botoşaniul. Dacă suntem de la Botoşani, înseamnă că suntem tâmpiţi”

0
696

iasi-fc bt4 leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani este nemulţumit de modul cum este tratată echipa sa de către oficialii LPF, FRF şi de către cei care programează meciurile în competiţiile interne.

FC Botoşani a fost programată să joace luni 24 octombrie, de la 20.30, cu Astra după care miercuri de la 14.30 cu CS Afumaţi, în Cupa României.

Leo Grozavu consideră că este o lipsă de respect faţă de o echip care încearcă să joace un fotbal spectaculos şi să readucă oamenii la stadion.

„Mă nemulţumeşte că nu ne bagă nimeni în seamă, indiferent ce face Botoşaniul şi ce imagine crează. După programarea meciului luni seară cu Astra, am fost programaţi să jucăm la nici 48 de ore la Bucureşti. Probabil se va rectifica deoarece nu este regulamentară. Asta arată foarte multe despre cum suntem organizaţi, despre cum luăm în seamă oamenii care până la urmă contează, jucătorii, cluburile. Televiziunile decid dar cred că Botoşaniul este o echipă care produce spectacol. Lumea asta aşteaptă să vadă şi nu o echipă care se aşează pe două linii şi degajează mingile în disperare. Indiferent că mai pierdem meciuri, noi încercăm să jucăm, să aducem oameni la stadion. Dar… televiziunea merge pe alte criterii. Altele sunt criteriile primordiale pentru România. Nu vreau să spun mai mult. Oricum meciul nostru de Cupa României nu este televizat. Botoşaniul nu sună frumos. Nu sună aşa pompos, Paris, Londra, Milano. Dacă suntem de la Botoşani, înseamnă că suntem tâmpiţi”, a declarat Leo Grozavu.