20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Leo Grozavu reacţionează înaintea meciului cu Steaua: “A devenit o obişnuinţă ca Botoşaniul să fie ciupită. Vreau să beneficiem de un arbitraj echidistant”

leo grozavu proteste1

Antrenorul principal al FCBotoşani este deranjat de modul în care arbitrii tratează echipa pe care el o pregăteşte şi a tras un semnal de alarmă înainte meciului cu Steaua, programat să se dispute sâmbătă, de la ora 21.00, pe Stadionul Municipal.

Leo Grozavu susţine că în fotbalul românesc, conducătorii de cluburi care fac cel mai mare scandal, beneficiază de arbitraje favorabile. El este nemulţumit de aniera de arbitraj din meciul de la Timişoara şi susţine că arbitrii i-au dezavantajat pe elevii săi.

“Vreau să atrag atenţia pentru că văd că se practică în fotbalul românesc. De fiecare dată când apare un joc important pentru o echipă, apar diferiţi oameni din conducerile acestor echipe la televiziune, se plâng că nu au avut arbitraje corecte, să pună o presiune suplimentară. Botoşaniul nu a făcut-o niciodată dar sper ca prin vocea mea, să fie lumea foarte atentă. De fiecare dată când se analizează jocul Botoşaniului, împotriva noastră se găsesc tot felul de … că au fost penalty-uri, eliminări. În schimb, atunci când trebuie să se judece corect şi pentru noi, nu există acest lucru. La Timişoara, nu cred că am beneficiat de cel mai bun arbitraj. Am avut penalty clar care ne-a fost refuzat, a mai fost o intrare mult peste limita regulamentului la Neziri. Am ieşit cu trei jucători accidentaţi de pe teren”, a spus Leo Grozavu.

Interesant este că acest semnal a fost tras chiar înaintea meciului cu Steaua. Tehnicianul botoşănean spune că arbitrii au un respect pentru echipele mari din fotbalul românesc dar speră ca acest respect să nu se vadă şi în meciul de  sâmbătă.

“Vom juca cu Steaua şi sper să avem parte de un arbitraj echidistant iar cel mai bun să învingă. Chiar dacă suntem FC Botoşani, nu cred că trebuie să fim trataţi diferit. Că noi suntem din nordul ţării sau dintr-o provincie mai puţin bogată. Ar trebui să fim trataţi şi noi la fel ca toate celelalte echipe. În alte părţi, cum plânge cineva, imediat primesc tot felul de bonificaţii. Nu este treaba mea cine va fi delegate la meciul cu Steaua. Vreau să fie lumea fotbalului mai atentă şi la Botoşani pentru că nu suntem o echipă venită de pe lună. Dacă noi nu facem scandal, asta nu înseamnă că trebuie să fim trataţi altfel. Văd că a devenit o obişnuinţă ca Botoşaniul să fie ciupită. Am avut suficiente ocazii să ne plângem şi noi, nu am făcut-o şi nu s-a luat nicio măsură. Vreau să beneficiem de un arbitraj echidistant”, a mai afirmat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA