10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Leo Grozavu: „Nu ne mulţumim cu un egal”

News FC Botoşani trebuie să învingă pe ACS Poli Timişoara pentru a mai putea spera la evitarea retrogradării. De asta sunt conştienţi atât jucătorii cât şi antrenorii echipei botoşănene. Ei spun că nu se mulţumesc cu un rezultat de egalitate în această partidă.

„Nu ne mulţumim la niciun meci cu un egal. Cel puţin la jocurile de pe treren propriu trebuie să câştigăm trei puncte. Jocul îţi poate aduce multe necunoscute dar înaintea jocului nu plecăm cu gândul de a face un egal”, a spus antrenorul Leo Grozavu. Pentru această partidă, tehnicianul botoşănean nu se va putea baza pe fundaşii Ciprian Dinu şi Zivkovic. Primul este în continuare suspendat iar al doilea este accidentat.

Înaintea acestei etape, FC Botoşani este pe locul 12 cu 23 de puncte în timp ce Poli Timişoara este pe 11 cu 26 de puncte. Ambele echipe au câte 19 goluri marcate dar timişorenii stau ceva ai bine la capitolul goluri primite. Au încasat 25 de goluri în timp ce FC Botoşani are 33 de goluri primite.

Din cele 26 de puncte acumulate până acum de timişoreni, 11 au fost obţinute în deplasare. Aceştia au obţinut trei victorii şi au remizat în două jocuri, au marcat 9 goluri şi au primit 17.

De partea cealaltă, FC Botoşani a jucat zece meciuri pe teren propriu şi are două victorii, patru remize şi patru înfrângeri, a marcat 9 goluri şi a primit 12.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA