-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Leo Grozavu: „Nu facem vreo două săptămâni de sărbătoare din victoria cu Dinamo”

FC Botosani - Dinamo (27)

Tehnicianul echipei FC Botoşani deja se gândeşte la meciul cu Chiajna, programat sâmbătă după amiază. Leo Grozavu le-a transmis jucătorilor că pot să sărbătoarească cel mult până luni la prânz şi că vrea aceeaşi atitudine şi în partida de la Chiajna.

„Nu o să-mi fie uşor să pregătesc meciul cu Chiajna. Ei mă ştiu destul de bine, ştiu că sunt foarte pretenţios. Nu mă mulţumesc acum să facem vreo două săptămâni de sărbătoare din victoria cu Dinamo. Ne bucurăm în seara asta şi cel mult până mâine la prânz. Urmează din nou antrenamente. Deja avem o zi în minus de recuperare. Va trebui să ne pregătim bine. Urmează un program intens. Avem meci la Chiajna, apoi în Cupa României. Va fi o săptămână cu trei jocuri, deplasare, oboseală dar de aia ne-am făcut fotbalişti”, a spus Leo Grozavu.

Deşi FC Botoşani are 12 puncte obţinute în şapte etape, Leo Grozavu nu stă foarte relaxat.

„Toate echipele ne ţin în priză. E început de campionat. Dacă aveam 18 sau 20 de puncte tot nu erau suficiente. Avem doar 12 puncte şi mai trebuie să acumulăm. Când o să facem 50 de puncte o să spun: acum mai putem să respirăm”, a adăugat tehnicianul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA